Yinspire - handmade jewelry art


Sieradenontwerp
De sieraden zijn handgemaakt met natuurlijke materialen, waaronder edelsteen, glas, (edel)metaal en hout. Ze zijn onder andere verkrijgbaar via de online webshop via Etsy . Klik op de foto's om direct naar de Etsy-shop te gaan. Scroll eventueel omlaag om ook de oogkussentjes (voor eindontspanning tijdens yogalessen) te zien.

Zou je graag een ketting of armband op maat willen? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

PEQUEÑA - Double-wrap armband met amazoniet-kraaltjes

LEONY - Armband met witte crackle beads van aardewerk

DELPHINE - Armband met zilver/turquoise Hopi-patroon

MARI - Sparkling armband met facetkralen

JUDY - Oorbellen in turquoise / brons kleur

ALASKA - Multicolor glass facetkralenarmband

MADERA - Double-wrap armband met Tibetaanse lijn-agaat

MA'AYAN - Howlite bead bracelet

ELIF - Single-wrap armband met turquoise kraaltjes (4mm)

Reparaties

Naast het maken van nieuwe sieraden, neem ik ook reparaties van kralensieraden aan. Voor het repareren van een kralenarmband of -ketting kun je het beste een foto sturen van het sieraad. Zo kan ingeschat worden of de reparatie gedaan kan worden en welke kosten er gerekend zullen worden. Neem hiervoor vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Oogkussentjes

Katoenen yoga-accessoires
Naast sieraden zijn onderstaande oogkussentjes in de uitverkoop, bijvoorbeeld voor aan het eind van een yogales. De kussentjes zijn gevuld met lijnzaad en hebben een subtiele lavendelgeur. De zachte stof is comfortabel voor de ogen en zorgen ervoor dat de ogen meer tot rust komen. De oogkussentjes staan online op Etsy en zijn onlangs afgeprijsd naar € 7,50. Klik op de afbeelding hieronder voor een link naar het product.

Sakura - Eye pillow on Etsy

Eye pillows on Etsy Liberty - Eye pillow on Etsy