Wat is Dance Yoga?

Combinatie van Dance fitness & yoga
Tijdens de les warmen we eerst op met simpele dansbewegingen die gemakkelijk te volgen zijn. Daarna brengen we de hartslag iets meer omhoog met actievere dance moves. Het is niet nodig om alles naadloos te volgen; het gaat erom dat we bewegen en het lichaam losmaken. Zolang het bloed maar lekker door kan stromen: it's all about the fun! 

Na het dans-gedeelte van de les, pakken we de yogamat erbij om te beginnen aan de yoga stretches en flow-bewegingen. Ook hier gaat het er niet om hoe de houdingen eruitzien, maar juist om dat wat je voelt in je lijf! Ieder mens zit anders in elkaar. Daarnaast komen we de ene dag met gemak in een stretch en voelt het een andere dag weer wat minder soepel. Ademhaling staat centraal tijdens deze les, zowel bij de dance moves als bij het yoga-gedeelte.
 

Yoga voor volwassenen
Yinspire biedt wekelijkse yogalessen aan op onderstaande dagen.


Maandag
- Yoga - Sportcity, Leiden Lammenschans
Tijd: 18.30 - 19.30 uur 

Woensdag
- Dance YogaCaeciliastraat 18, Leiden
Tijd: 19.00 - 20.00 uur

- Do-in Yoga Caeciliastraat 18, Leiden
Tijd: 20.15 - 21.30 uur 

Vrijdag
- Yin Yoga - Helder Yoga Studio, Den Haag
Tijd: 9.00 - 10.15 uur

- Do-in Yoga - Helder Yoga Studio, Den Haag
Tijd: 10.45 - 12.00 uur

Inschrijving voor lessen
Schrijf je in voor de lessen op woensdagavond via het inschrijfformulier of stuur een e-mail met je contactgegevens zodat je op de hoogte kan worden gehouden. 

Prijzen

  • Proeflessen: eerste vijf lessen voor € 35
  • Lessenkaart voor vijf lessen: € 55
  • Lessenkaart voor 10 lessen:  € 100
  • Losse les: € 12,50.

De hierboven genoemde prijzen gelden enkel voor de woensdagavond-lessen en zijn inclusief btw. Het is mogelijk om de lessenkaart te gebruiken voor zowel Dance Yoga als Do-in Yoga. Wissel je een keer af met een ander type les? Geef dit uiterlijk een dag van tevoren aan via merel@yinspire.nl of via het contactformulier.
 

Ervaringen

"Merel's lessen zijn een weldaad voor lichaam en geest. Ontspannend, doeltreffend en inzichtgevend tegelijk. En dit alles liefdevol begeleid."

- Esther A.


"Merel heeft mij met Yin Yoga kennis laten maken. Zij zit vol kennis die ze met je deelt tijdens de oefeningen. Het is fijn te weten waar elke oefening voor dient zodat je weet welke winst er voor je gezondheid te halen valt.

 

Geen les is hetzelfde, Merel richt zich elke keer op een ander aspect van lichaam en geest. Ik heb haar lessen als zeer leerzaam en positief ervaren!"

- Eva v.d. A