Algemene voorwaarden - Yinspire Art


De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen Yinspire Art en de klant.

Registratie
KVK nummer: 63559919
Yinspire Art
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden
Nederland

Prijzen en Prijswijzigingen
Alle prijzen op de website zijn vermeld in euro’s en zijn inclusief 21% btw, exclusief verzendkosten. Aan prijzen, invoer-, druk- en zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.


Garantie
Op de handgemaakte sieraden van Yinspire Art zit drie maanden garantie vanaf de aankoopdatum. U heeft garantie op de kralen, leer, bedeltjes en sluitingen. Bij klachten kunt u binnen drie maanden na aankoop van uw sieraad contact met ons op nemen. Wij zullen uw sieraad kosteloos repareren.

Buiten de garantie valt:
- natuurlijke slijtage
- vlekken veroorzaakt door parfum
- lakbeschadiging van hout, leer en kralen door (regen)water
- kralen/leer die afgeven nadat zij in contact komen met water
- verlies van je sieraad

Yinspire Art kan niet aansprakelijk worden gesteld voor normale slijtage of enige vorm van schade bij het verkeerd gebruiken van de sieraden. Bent u niet tevreden met uw bestelde sieraad? Neem dan snel contact op, dan kunnen we samen op zoek naar een passende oplossing.


Betalingen

Betalingen dienen binnen de betalingstermijn van 5 dagen te worden voldaan d.m.v. het geldbedrag over te maken op rekeningnummer NL37KNAB0255196636 t.n.v. Yinspire onder vermelding van het factuurnummer. Bij het overschrijden van de betalingstermijn gaan de gereserveerde artikelen automatisch terug de verkoop in zonder overleg, tenzij anders is overeengekomen met de klant.


Verzenden

Bestellingen worden zorgvuldig gecontroleerd, mooi verpakt en verzonden conform de voorwaarden van Post NL. De standaard verzendkosten voor brievenbuspost binnen Nederland zijn €2,50 en heeft geen Track&Trace code. Mocht de bestelling beschadigd zijn aangekomen dan verzoeken wij u om binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling contact met Yinspire Art op te nemen. Yinspire Art is niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal of schade tijdens de verzending.


Levertijd
De levertijd is 1 werkdag tot maximaal 3 werkdagen binnen Nederland, dit is onder andere afhankelijk van of het product direct leverbaar is. Op alle gepersonaliseerde sieraden geldt een levertijd van circa 1 week. Deze producten worden met zorg en aandacht met de hand op maat gemaakt. Na ontvangst van de betaling, stuurt Yinspire Art de bestelling met plezier naar u toe!


Ruilen/Retourneren
U kunt binnen 14 dagen (na ontvangst van uw bestelling) uw bestelling ruilen of retourneren (met uitzondering van de persoonlijke tekst sieraden), mits deze onbeschadigd en ongedragen zijn. In alle gevallen dient u contact met ons op te nemen. U dient hierbij uw naam en factuurnummer te vermelden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De aankoopsom van de door u geretourneerde producten zal binnen 14 dagen (na ontvangst van het product) worden terug gestort. De verzendkosten voor het ruilen of retourneren zijn voor uw eigen rekening. Persoonlijke tekst sieraden zijn speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen daarom niet geretourneerd of geruild worden.