Wat is Dance Yoga?

Dance Yoga is een combinatie van Dance fitness & Yoga. Tijdens de les warmen we eerst op met simpele dansbewegingen die gemakkelijk te volgen zijn. Daarna brengen we de hartslag iets meer omhoog met actievere dance moves. Het is niet nodig om alles naadloos te volgen; het gaat erom dat we bewegen en het lichaam losmaken. Zolang het bloed maar lekker door kan stromen: it's all about the fun! 

Na het dans-gedeelte van de les, pakken we de yogamat erbij om te beginnen aan de yoga stretches en flow-bewegingen. Ook hier gaat het er niet om hoe de houdingen eruit zien, maar juist om dat wat je voelt in je lijf! Ieder mens zit anders in elkaar. Daarnaast komen we de ene dag met gemak in een stretch en voelt het een andere dag weer wat minder soepel. Ademhaling staat centraal tijdens deze les, zowel bij de dance moves als bij het yoga-gedeelte.
 

Yoga voor volwassenen
Yinspire biedt wekelijkse yogalessen aan op onderstaande dagen.


Woensdag
- Dance YogaCaeciliastraat 18, Leiden
Tijd: 19.00 - 20.15 uur

Vrijdag
- Yin Yoga - Helder Yoga Studio, Den Haag
Tijd: 9.00 - 10.15 uur

- Do-in Yoga - Helder Yoga Studio, Den Haag
Tijd: 10.45 - 12.00 uur

Inschrijving voor lessen
Schrijf je in voor de Dance Yoga op woensdagavond via het inschrijfformulier of stuur een e-mail met je contactgegevens zodat je op de hoogte kan worden gehouden. 

Prijzen

  • Proeflessen: eerste 3 lessen voor € 25
  • Lessenkaart voor vijf lessen: € 50
  • Lessenkaart voor 10 lessen:  € 100
  • Losse les: € 12,50.

De hierboven genoemde prijzen gelden enkel voor de woensdagavond-les en zijn inclusief btw. 
 

Ervaringen

"Merel's lessen zijn een weldaad voor lichaam en geest. Ontspannend, doeltreffend en inzichtgevend tegelijk. En dit alles liefdevol begeleid."

- Esther A.

 

"Merel is een fantastische yoga teacher! Veel uitleg en aandacht voor het individu. Je weet waar de oefeningen goed voor zijn en dat geeft de lessen iets extra's voor mij."

- Eva van der A.

 

Do IN en Yin yoga op een fijne en bekwame manier!

- Bas A.