Huisdieroppas / Pet sitting service

Een huisdieroppas voor jouw dier?

Zoek je zo nu en dan een pet sitter in de buurt? Sinds 2016 bied ik een professionele oppasservice voor honden, katten en overige dieren. Aandacht voor het dier staat hierbij centraal.

Op de website Pawshake zijn diverse petsitters te vinden, waaronder ook mijn profiel (klik op de afbeelding hieronder). Ben je vaak aan het werk of op reis maar voelt het dier zich alleen thuis thuis? Maak dan gebruik van een huisdieroppas. Voor een vaststaand bedrag komt de huisdieroppas langs om eten, aandacht en verzorging te geven. De petsitters op Pawshake hebben vaak voldoende ervaring met de verzorging van dieren.

Eén of twee huisbezoeken op een dag en tevens plantverzorging? Geef tijdens een kennismakingsgesprek aan welke wensen je hebt. Zo bepaal je zelf aan wie je je dier toevertrouwt en hoe vaak hij/zij komt. In de wijk Noorderkwartier (Leiden centrum-noord) is het tarief € 8,- per huisbezoek (voor katten) of uitlaten (honden).

Neem vrijblijvend contact op via Pawshake . Direct contact opnemen voor bovenstaand tarief, kan ook: bel of app naar: 06-44327393 . Wat is het voordeel van een boeking doen via Pawshake? Je dier is dan verzekerd voor de periode waarin je afwezig bent.


Conscious care by Merel: wellicht is je huisdier wel nóg ontspannener als je weer terug komt.

Labrador at Noordwijk BeachHealing voor dieren

Yinspire geeft ook healings aan dieren. Vaak is er een wisselwerking tussen een huisdier en de 'eigenaar'. Spanning en lichamelijke klachten kunnen door het dier worden overgenomen als de band hecht is. Yinspire geeft behandelingen aan dieren via aanraking en consult met de eigenaar. Aanraking zorgt er vaak al voor dat het dier de gelegenheid krijgt weer in balans te komen.

Shiatsu voor paarden

Is de conditie van je paard beter geweest? Ben je niet zeker wat er aan de hand is met hem/haar? Heb je al verschillende therapeuten en kenners geraadpleegd? Maak vrijblijvend kennis met 'equine shiatsu' via een korte kennismakings-behandeling. Ervaar zelf welk effect het heeft op je paard en bepaal of je paard meer shiatsu-behandelingen krijgt. Kies voor een nieuwe balans voor jou en je paard!

Link naar de Pawshake-website:

Pawshake NL