Huisdieroppas / Pet sitting service

Een huisdieroppas voor uw dier?

Sinds 2016 bied ik een professionele oppasservice aan waarbij aandacht voor het dier en verantwoordelijkheid centraal staan. Het contact met dieren gaat mij over het algemeen gemakkelijk af. Ik vind het belangrijk om me te verplaatsen in een dier om het zo op z'n gemak te stellen.

Op de website Pawshake kunt u gemakkelijk een huisdieroppas vinden, waaronder ook mijn profiel (zie onder). Bent u vaak aan het werk of op reis maar is uw eigen huis de enige plek waar het dier zich thuis voelt? Dan kunt u gebruik maken van een pet sitter. Voor een vaststaand bedrag komt de huisdieroppas bij u thuis voor het geven van eten, aandacht en verzorging aan uw huisdier. De pet sitters op Pawshake hebben ervaring met de verzorging van dieren. U kunt een huisdieroppas selecteren op vaardigheden en ervaring. Op basis van beschikbaarheid ziet u wanneer uw petsitter benaderbaar is voor opdrachten.

Eén of twee huisbezoeken op een dag of liever een huisdieroppas die ook op uw huis past, de post in de gaten houdt en de plantjes water geeft? Het kan allemaal via Pawshake. Kies één van de verschillende opties. Via een online aanvraag maakt u een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Zo kunt u zelf bepalen aan wie u uw huis en dier toe vertrouwt!

Bekijk hier mijn online profiel op Pawshake of klik hier onder op de foto. Direct contact opnemen, kan uiteraard ook: bel of app naar: 06-44327393. Wat is het voordeel van een boeking doen via Pawshake? Uw huisdier is dan verzekerd voor de periode die er via Pawshake geboekt wordt.


Labrador on Noordwijk beach

Healing voor dieren

Yinspire geeft ook healings aan uw dier. Dit kan echter niet zonder u erbij! Vaak is er een wisselwerking tussen een huisdier en de 'eigenaar'. Spanning en lichamelijke klachten kunnen door het dier worden overgenomen als de band hecht is. Yinspire geeft behandelingen aan uw huisdier met intuïtie en aanraking. Via aanraking krijgt het dier de gelegenheid weer in balans te komen.

Shiatsu voor paarden

Heeft u het idee dat de conditie van uw paard verbeterd kan worden? Zou u samen met uw paard beter willen presteren? Er zijn verschillende therapeuten en kenners raad te plegen. Maak gratis en vrijblijvend kennis via een consult en een korte behandeling. Na de eerste afspraak kunt u zelf ervaren of het paard beter functioneert en of u een vervolgafspraak wilt maken.

Kies voor een nieuwe balans voor u en uw paard! Als ruiter heeft u wellicht ook klachten. Naast gepaste oefeningen en personal training kunt u overwegen shiatsu massage te proberen om uw eigen conditie te verbeteren.

Link naar de Pawshake-website:

Pawshake NL